Header Ads

PAR CILVĒKU BRĪVĪBU!

 https://fb.watch/7lcWZ4Wz28/

Šobrīd dzīvojam pretrunīgā laikā, kad tiek apdraudēta cilvēku brīvība pašiem pieņemt lēmumus, kas saistīti ar personīgo veselību un dzīvi kopumā.
Nē, es neaicinu uz cīņu! Klaigā un dūres vicina nobijušies un garā vāji cilvēki, bet tas nenozīmē, ka gļēvi jāslēpjas un jāklusē, cerot, ka atnāks kāds, kurš izglābs manu dzīvi! Es pats nosaku savu dzīvi, ticot un sekojot savai sirdsapziņai nevis liekulīgiem un melīgiem varas parazītiem!
Es aicinu droši stāvēt pretī neliešu centieniem ierobežot cilvēku vārda un rīcības brīvību un neklusēt par viņu tieksmi manipulēt, iebiedēt un pakļaut cilvēkus ar dažādām soda sankcijām darbā un ikdienā!
Šis ir izšķirošs patiesas brīvības atmodas laiks, kad sociāla un ekonomiska spiediena, iluzora miera un noguruma dēļ pakļausimies un ļausim apdraudēt savas tiesības dzīvot kā brīviem cilvēkiem vai būsim garā stipri nesekot klajiem ciniķu meliem!
Izvēle par savu dzīvi jāizdara katram pašam, tajā pašā laikā nenosodot un cienot otra cilvēka izvēli arī, ja tā nesakrīt ar manu! Mums visiem iespējams sadzīvot un būt vienotiem, apzinoties vienu vienīgo patieso brīvību - apziņas brīvību! Viss pārējais ir tikai tukši lozungi!
Paldies Matīsam Garajam un pārējiem drosmīgajiem un spēcīgajiem Bauskas ļaudīm par atklāto, godīgo un patieso uzrunu Latvijas tautai!
Brīvība ir pati dzīve! Zaudējot vienu, mēs zaudējam otru! Sargāsim to!

Nav komentāru:

go4chance. Nodrošina Blogger.