Header Ads

Zaļā aizsardzība tavai veselībai

Mēs visi tādā vai citādā mērā izjūtam elektromagnētisko viļņu un paaugstināta radiācijas fona iedarbību. Šie ienaidnieki darbojas nemanāmi un ārda mūsu veselību, sagraujot organismu no iekšpuses. Par cīņu ar tiem ir norūpējušies visas pasaules ārsti un zinātnieki.

Neskatoties uz mūsdienu zinātnes sasniegumiem, mēs pastāvīgi vēršamies pie dabas, lai risinātu vissarežģītākos jautājumus. Cīnīties ar globālo radiācijas problēmu palīdzēs pieticīgie un pirmajā acumirklī neievērojamie zaļie glābēji – hlorella un opuncija.
Hlorella: aizsardzība un stiprināšana

Šo sīko, diametrā mazāku par cilvēka matu, aļģi var saskatīt tikai mikroskopā, bet tostarp hlorella ir īsta derīgu vielu glabātuve. „Mazulīte” kļuva slavena tikai pagājušā gadsimta vidū – tad hlorellu sāka izmantot ūdens attīrīšanai un gaisa reģenerācijai kosmiskajos kuģos un zemūdens laivās. Mazule hlorella izrādījās bagāta ar vitamīniem, minerāliem un aminoskābēm.

Šī aļģe satur daudz hlorofila, kas palīdz cīnīties ar mazasinību, labvēlīgi iedarbojas uz gremošanu, sniedz atbalstu sirds un asinsvadu sistēmai, kā arī kavē jaunveidojumu attīstību.

Mikroaļģes sieniņas sastāv no īpašas vielas, kas palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tai skaitā smagos metālus un pesticīdus. Citas, ne mazāk svarīgas derīgās sastāvdaļas aizsargā mūsu veselību no radiācijas un elektromagnētiskā starojuma postošajām sekām. Beta-karotīns tiek izmantots onkoloģisko slimību profilaksē, bet vielu, kuras ietver nukleīnskābes un aminoskābes, peptīdus un vitamīnus, kombinācija – tā sauktais hlorellas augšanas faktors, atbild par antimutācijas procesiem un audu reģenerāciju organismā.

Papildus hlorella stiprina imūnsistēmu, palīdz cīnīties ar infekcijām un aizkuņģa dziedzera iekaisumu.

Opuncija: attīrīšana un baktericīds efekts

Opuncija – viens no Meksikā slavenākajiem un godātajiem ārstniecības augiem: tā attēls pat ir šīs valsts ģerboņa un karoga elements. Opuncija efektīvi aizsargā organismu pret apkārtējās vides negatīvo faktoru iedarbību, tai skaitā pret radiāciju. Augam piemīt spilgti izteiktas baktericīdas un antiseptiskas īpašības, veicina toksīnu un smago metālu izvadīšanu no organisma, palīdz pārvarēt paģiru simptomu.


D i Guard nano Jūsu personīgā aizsardzība
D4X MyUnitDose®
  • Ieteicams kā komplekss vispārspēcinošs līdzeklis.
  • Uzlabo imunitāti, mazina dažādas intoksikācijas.
  • UB sastāvā ietilpst hlorella, aļģe, kas labi atindē organismu, veicina kaitīgu savienojumu un smago metālu izvadīšanu.
  • Uzlabo aknu un žultspūšļa darbību.
  • Labi palīdz paģiru gadījumā.
  • Opuncija stiprina imūnsistēmu, mazina apkārtējās vides negatīvo faktoru, tai skaitā paaugstinātas radiācijas, ietekmi.
  • Piemīt aktīvas reģenerējošas īpašības.
  • Kompleksa sastāvdaļas labvēlīgi ietekmē gremošanas un asinsrades sistēmu.
Asinsrades sistēmaImūnsistēmaGremošanas sistēma
Sastāvs: opuncijas pulveris (Opuntia ficus indica) 100 mg, hlorellas pulveris (Chlorella vulgaris) 50 mg, C vitamīns 30 mg, B6 vitamīns1,4 mg, B1 vitamīns1,1 mg, folijskābe 200 mkg, DL-metionīns 20 mg, alfa-liposkābe 20 mg, magnijs 50 mg. Iepakojums: 30 kapsulas.

Nav komentāru:

go4chance. Nodrošina Blogger.