Header Ads

UZMANĪBU — RADIĀCIJA!

Visas pasaules iemītnieki kā vienā „globālā ciemā” riskē kļūt par radioaktīviem „brāļiem”. Vēl nesen slāvus ar japāņiem saradoja tikai viens skumjš salīdzinājums: Černobiļas radioaktivitātes summārā izmete līdzinājās 500 Hirosimas bumbām. Tagad, par lielu nožēlu, mēs esam „saradojušies” nopietni un uz visiem laikiem.

Atoms nezina valstu robežas un neatšķir nacionalitātes.

Atmosfēra un okeāni līdzīgi kā cilvēka organisma asinsvadu sistēma momentāni iznēsā radioaktīvo piesārņojumu pa visu pasauli. Bet, ja 1/6 sauszemes mūžīgā problēma bija muļķi un ceļi, tad pēdējie notikumu pārliecina par to, ka nekāds tehnoloģiskais progress, tehniskais aprīkojums, daudzlīmeņu kontrole un daudzpakāpju monitorings nevar pasargāt no dabas kataklizmām, ko apgrūtina tehnogēnas katastrofas.
Enerģētikas straujās attīstības ērā cilvēks ir iedomājies sevi kā „augstāko prātu”. Bet, ja divgadīgs bērns klucīšu vietā sabojās datoru, tad zaudējums planētas mērogā nebūs liels. Apgūstot kodolenerģijas pamatus, cilvēks savās rokās ir dabūjis „vecumam nepiemērotu” rotaļlietu un jau izdarījis kļūdas, kas civilizācijai var dārgi maksāt. Aizmirstot par alternatīvām, dabiskiem enerģijas avotiem, cilvēki ir „uzsēdušies” uz „atoma adatas”, kas dod tikai 10% patērētās enerģijas, bet no kuras atteikties jau ir diezgan dārgi. No otras puses, šīs pulvera mucas permanentie sprādzieni cilvēcei izmaksā daudz dārgāk, jo dažādu radioaktīvo daļējas sadalīšanās periods ilgst no sekundes daļām līdz 14 miljardiem gadu! Proti, jebkura avārija AES – tā ir problēma uz visiem laikiem.

Fakts, ka masu informācijas līdzekļi par Černobiļas katastrofu atceras tikai vienu reizi gadā – kārtējā traģiskajā gadadienā, nepavisam nenozīmē, ka šīs katastrofas sekas vairs nepastāv. Visus šos 25 gadus Černobiļa turpina „elsot”. Fukušima sāk „strādāt” pēc tā paša principa, un neviens nezina, kad un kā tas beigsies. Japānas traģēdija diezin vai būs pēdējā. Šīs tradēģijas mērogu vēl nāksies apzināt un novērtēt, bet jau tagad ikvienam veselīgi domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka tās ietekme uz ekoloģiju būs ne mazāka kā Černobiļas. Atkal un atkal mums ir iespēja pārliecināties, cik trausls un neaizsargāts ir cilvēks un pasaule, kurā tas dzīvo.

Šis apgalvojums attiecas arī uz mūsu ikdienas dzīvi. Paši to nevēlēdamies, mēs burtiski „peldamies” stipros elektromagnētiskos starojumos: sadzīves ierīces, datori, mobilie telefoni, tas viss postoši iespaido organismu un līdz ar paaugstinātu radiācijas fonu rada cilvēkam ārkārtīgi nelabvēlīgu vidi. Kā zināms, radiācijas starojums mēdz būt dabiskas izcelsmes (dabiskais fons) un tehnogēnas, - radies cilvēka darbības rezultātā.

Dabiskā veidā „fonu dod” kosmoss, saule, radona gāze, kas veidojas augsnē, sadaloties metāliskajam rādijam, un pats cilvēks, kas sevī ar pārtiku, gaisu un ūdeni uzkrāj kāliju-40 un rubīdiju-87, no kuriem nav iespējams tikt vaļā. Apstarojuma intensitāte daudzas reizes pieaug kalnu virsotnēs un gaisa lidojumos.

Pie rokām darinātiem radiācijas starojuma avotiem pieder AES, kodolatkritumi, ieroči, būvmateriāli, atkritumu izgāztuves, televizori, degvielas sadedzināšana, medicīnas procedūras un iekārtas. Piemēram, tomogrāfijas seanss – tā ir dabiskā radiācijas fona gada norma, ko iegūst vienā mirklī.

Radiācijas iedarbības sekas uz cilvēku ir baisas:
  • akūta staru slimība;
  • vēža audzēji;
  • iespējamās mutācijas cilvēka organismā;
  • neauglība;
  • centrālās nervu sistēmas traucējumi;
  • imūnās saslimšanas.
Un tas ne tuvu nav pilns saraksts. Radiācija ir baisa ar to, ka sagrauj organismu no iekšpuses, parasti cilvēks pat neiedomājas, ka viņa organismā jau noris neatgriezenisks process. Šī problēma īpaši aktuāla ir sievietēm. Olšūnu „fonds” meitenēm veidojas vienu reizi un uz visu mūžu, un jebkāda negatīva iedarbība uz nenobriedušo olšūnu var radīt neatgriezeniskas sekas.

Radiācijas problēma skar katru. Jūs daudz laika pavadāt slēgtās telpās un domājat, ka radiācija līdz jums nevar nokļūt? Tad jums būtu jāņem vērā, ka betona vai ķieģeļu ēku sienas, monolītbūves arī ir papildus radiācijas avoti. Radiācijas apstarojuma briesmas apdraud cilvēku ne tikai pilsētā, bet arī dabā, piemēram, savā dārzā. Arvien biežāk tiek fiksēti gadījumi, kad vasarnieki vai ārpilsētas māju ;īpašnieki nāk uz slimnīcu ar sūdzībām par vājumu un nespēku, kuru iemesls (kā tiek noskaidrots vēlāk izmērot radiācijas fonu) ir radons. Mūsdienās radiācija ir kļuvusi visuresoša, visur iekļūstoša un kaut kādā ziņā bezgalīga.

Dabiski, ka Kompānija „Vision” nevarēja atstāt bez ievērības tik nopietnu problēmu. Turklāt, radikāli nerisinot jautājumu par aizsardzību pret radiāciju, visas citas pūles veselības saglabāšanā kļūs bezjēdzīgas. Bet, par cik pastāv procesi, kurus mēs nevaram ietekmēt, mēs piedāvājam risinājumus, kas līdz minimumam reducē ārējo veselību postošo faktoru negatīvo iedarbību uz cilvēka organismu.

Runājot par kompleksu un visaptverošu veselības kvalitātes jēdzienu, tad pilnīgi visi kompānijas „Vision” produktu piedalās cilvēka veselības un dzīves spēku uzturēšanā. Tomēr attiecībā uz pasaulē izveidojušos radiācijas situāciju īpaša uzmanība jāpievērš Vision UB rindai, kas tieši ietekmē organisma aizsargspējas, ņemot vērā radiācijas fona paaugstināšanos, un aktīvi novērš virsnormatīvā apstarojuma bīstamās sekas. Tie ir labi zināmie un savu efektivitāti apstiprinājušie produkti: Antiox+, Detox+, Sveltform+, Beesk, Mega, Safe-to-see, Cuper Neo, Nature Tan, kā arī Granatin Q10. Protams, to iedarbība uz organismu ir pietiekami daudzpusīga, tomēr, kompleksi lietojot tieši tādā kombinācijā, priekšplānā izvirzās to detoksikācijas, imūnmodelējošās un antioksidanta īpašības.

Ar savu spēcīgo zinātniski tehnisko bāzi Kompānija nevarēja palikt malā no efektīvu aizsardzības līdzekļu pret pastāvīgi pieaugošajiem radiācijas draudiem radīšanas procesa. Tā tika radīts unikāls „produkts-speciālists” aizsardzībā pret dažādu veidu radioaktīvo un starojuma piesārņojumu - D i Guard nano.


D i Guard nano Jūsu personīgā aizsardzība
D4X MyUnitDose®
  • Ieteicams kā komplekss vispārspēcinošs līdzeklis.
  • Uzlabo imunitāti, mazina dažādas intoksikācijas.
  • UB sastāvā ietilpst hlorella, aļģe, kas labi atindē organismu, veicina kaitīgu savienojumu un smago metālu izvadīšanu.
  • Uzlabo aknu un žultspūšļa darbību.
  • Labi palīdz paģiru gadījumā.
  • Opuncija stiprina imūnsistēmu, mazina apkārtējās vides negatīvo faktoru, tai skaitā paaugstinātas radiācijas, ietekmi.
  • Piemīt aktīvas reģenerējošas īpašības.
  • Kompleksa sastāvdaļas labvēlīgi ietekmē gremošanas un asinsrades sistēmu.
Asinsrades sistēmaImūnsistēmaGremošanas sistēma
Sastāvs: opuncijas pulveris (Opuntia ficus indica) 100 mg, hlorellas pulveris (Chlorella vulgaris) 50 mg, C vitamīns 30 mg, B6 vitamīns1,4 mg, B1 vitamīns1,1 mg, folijskābe 200 mkg, DL-metionīns 20 mg, alfa-liposkābe 20 mg, magnijs 50 mg. Iepakojums: 30 kapsulas.

Nav komentāru:

go4chance. Nodrošina Blogger.