Header Ads

Urīna nesaturēšana vīriešiem

Veselam cilvēkam, urīnpūslim pildoties, tā sieniņas iestiepjas. Urīnizvadkanāla slēdzējmuskulis ir saspringts un neļauj urīnam izplūst. Sasniedzot maksimālo tilpumu, rodas vajadzība urinēt. Urinējot slēdzējmuskulis atslābst, un urīnpūslis iztukšojas. Kāpēc dažreiz urīna noplūde netiek kontrolēta?
Vīriešiem biežākais urīna nesaturēšanas cēlonis ir:
- bojāts urīnizvadkanāla slēdzējmuskulis, kas nodrošina urīna saturēšanu, kamēr urīnpūslis pildās. Parasti tā notiek pēc prostatas operācijas. Ļoti reti urīna nesaturēšana ir pilnīga un urīns plūst nepārtraukti. Pēc operācijas biežāk ir daļēja urīna nesaturēšana, proti, urīns noplūst, tikai sasprindzinot vēdera muskulatūru - pieceļoties no sēdus stāvokļa, ceļot smagumu, šķaudot vai klepojot u.c.

- prostatas adenoma (labdabīga palielināšanās) vai kāda cita prostatas slimība, kas nospiež urīnizvadkanālu (piemēram, prostatas audzējs), traucējot urīna noplūdi. Pasliktinās urīna strūkla. Urinācijas beigās urīns uzkrājas urīnizvadkanāla platākajā daļā un pakāpeniski izdalās pilienu veidā. Tas izpaužas ar slapjiem traipiem uz apakšveļas. Pēcurinācijas pilināšanu izraisa ne tikai prostatas slimības. Jauniem cilvēkiem, piemēram, var būt iedzimtas urīnizvadkanāla slimības;

- ja slimība, kas nospiež urīnizvadkanālu, ir ilgstoša, rodas pārmaiņas urīnpūslī. Parasti vīrieši sūdzas par nepārtrauktu urīna izdali, nejūtot vajadzību urinēt un nereti vēdera lejasdaļā veidojas "bumba”, kas patiesībā ir pārpildīts urīnpūslis. Jāatceras, ka adenomas vietā var būt prostatas audzējs, kas nospiež urīnizvadkanālu, vai cita urīnizvadkanāla slimība.



Artum Vīrišķības etalons.
ARTUM
  • UB sastāvā ietilpst ķirbja sēklas, kam piemīt pretiekaisuma iedarbība, un kas mazina urīnpūšļa un priekšdziedzera slimību risku.
  • Aktīvās vielas nātres sakņu un pundurpalmas ogu sastāvā veicina libido paaugstināšanos, priekšdziedzera funkcijas uzlabošanos, nodrošinot asins pieplūdi mazā iegurņa orgāniem.
  • Ieteicams priekšdziedzera funkcionālā stāvokļa normalizēšanai un uzlabošanai,
  • uroģenitālās sfēras slimību rašanās riska mazināšanai,
  • organisma aizsargspēju stiprināšanai
  • reproduktīvās funkcijas uzturēšanai.
Vīriešu veselībaUroģenitālā sistēma
Sastāvs (1 kapsulā): lielā nātre (sakne), pundurpalma (ogas), ķirbis (sēklas), cinka glikonāts, beta karotīns, E vitamīns.

Nav komentāru:

go4chance. Nodrošina Blogger.