Header Ads

Miegs nosaka cilvēka labsajūtu

Speciālisti aprēķinājuši, ka trešo daļu mūža cilvēks pavada miegā. Miegs ikvienam ir tikpat nepieciešams kā gaiss, ūdens un ēdiens. Tomēr pierādījies, ka apmēram pusei cilvēku ir dažādi miega traucējumi, kas var izsaukt nopietnas veselības problēmas.

Miegs ir vajadzīgs ikvienam. Tā trūkums noved pie miegainības, kas pazemina darba ražīgumu un var radīt risku gan mūsu pašu, gan citu cilvēku drošībai. Pētnieki konstatējuši, ka cilvēki, kam ir vērojams miega trūkums vai specifiski miega traucējumi, biežāk ir iesaistīti automašīnu avārijās. Miega trūkums ietekmē arī cilvēka personību un viņa attieksmi pret apkārt notiekošo. Neizgulējušies un noguruši cilvēki parasti ir viegli aizkaitināmi, viņi nespēj koncentrēties ikdienas uzdevumu izpildei.

Bieži vien miega traucējumi ir saistīti ar nepareiziem priekšstatiem par to, kas ir veselīgs miegs un kādi ir priekšnosacījumi tam, lai cilvēks naktī varētu pilnvērtīgi atpūsties. Aprēķināts, ka mūsdienās cilvēki guļ īsāku laiku nekā iepriekšējos gadsimtos. Diemžēl daudziem no mums laiks, kuru varam veltīt miegam, neļauj pilnvērtīgi atpūsties. Rezultātā naktī mokāmies ar "cauru” miegu, bet dienā - ar nespēju koncentrēties, atmiņas traucējumiem un slīgšanu neatrisinātās problēmās. Pretēji valdošajam uzskatam, ka naktī galvas smadzenes "atslēdzas”, tās arī naktī turpina uztvert dažādus signālus, kuri vistiešākajā veidā ietekmē miega kvalitāti un nosaka nākamās dienas labsajūtu.



Mistik Šūnu cietoksnis.
Mistik
  • UB Mistik izmantoti tādi augi, kas pazīstami ar savām nomierinošām un spazmolītiskām īpašībām.
  • Pateicoties alkaloīdu, organisko skābju un minerālvielu saturam, ešolcijai, liepziediem un kumelītēm, produktam piemīt maiga sedatīva, miegu uzlabojoša un spazmolītiska iedarbība.
  • B grupas vitamīni piedalās organisma nodrošināšanā ar enerģiju,
  • olbaltumvielu, tauku un ogļhidrātu apmaiņā, asinsrades procesu regulēšanā.
  • Ieteicams miega kvalitātes uzlabošanai,
  • organisma pretestības paaugstināšanai stresa un psihoemocionālās slodzes gadījumā,
  • B grupas vitamīnu deficīta likvidēšanai uzturā.
Nervu sistēmaElpošanas sistēma
Sastāvs (1 kapsulā): Kalifornijas ešolcija (ziediņi) 135mg, parastā liepa (ziedkopas) 50mg, lielā kumelīte (ziediņi) 50mg, B1 vitamīns 0,4mg, B6 vitamīns 0,4mg, B12 vitamīns 0,4mg

Nav komentāru:

go4chance. Nodrošina Blogger.